Sitemap, grand’ entrée of simpelweg inhoudsopgave

Leestijd circa 3 minuten

Sitemap of grand’ entree — Onze site dijt uit met al die verhalen, presentaties, artikelen, blogs en gedichten. Dus vandaar deze heerlijk ouderwetse inhoudsopgave van de pagina’s, gevolgd door een register op het eerste woord van de berichten/blogs.

De sitemap als virtuele variant van de entree van een gebouw. Collage bvhh.nu 2019.

We zitten nu op 165 berichten en 281 pagina’s, inclusief een aantal doorverwijzingspagina’s, nodig om belangrijke items in de inhoudsopgave op te nemen. En ja, de naam Cuypers komt vaak voor, langzamerhand vaker in combinatie met Joseph dan zijn vader Pierre. Wat wil je ook met zulke mooie opdrachten als de Joseph Cuypers Collectie en de nieuwe Bavo (tegenwoordig KoepelKathedraal Haarlem). Het woord kerk is een goede tweede en ook genade, steiger (Genade van de steiger) erfgoed en gedicht komen regelmatig voor.

Heb je snel iets nodig, loop dan met de zoektoets CtrF of CmdF door deze pagina.

Aan het einde hebben we ook nog een stukje staan over sociale media en erfgoed!

Delen — Heeft het zin om zo’n toegang te delen? Misschien wel, want je komt toch een hoop interessante stukken tegen als je door deze sitemap scrolt. En wie weet komen andere WordPress gebruikers zo ook op het idee om hun site te ontsluiten. 

Dus ja, we vinden het fijn als je ook deze pagina wil delen. Dat kun je doen via de knop delen onderaan de pagina.

Inhoud van dit scherm:

Sitemap | Inhoudsopgave

Pages

____________________________________________

Tussen de items op deze site zitten ook de gedichten en notities over Marrakesh.

____________________________________________

Sitemap | Register van de geposte berichten

De groei blijft erin!


Sociale media en erfgoed


VanHellenbergHubar.Org zet sociale media in zowel om nieuws over kunst, cultuur & erfgoed te delen als om vragen te stellen en zo kennis te vergaren. Ga eens voor de groep met de zoektoets ‘sociale’ door deze sitemap. 

Hiervoor gebruiken we zowel Twitter, LinkedIn als Instagram, maar als vertrekpunt hebben we hiervoor onze Facebookpagina ingesteld: http://bit.ly/VanHHOrg2FB

Ga eens kijken en ‘like’ onze pagina, zodat de berichten over onderwerpen als in deze inhoudsopgave een nog grotere actieradius bereiken!

;-) B&M

Vragen? Stuur een mailtje naar bernadette@vanhellenberghubar.org!


Verkorte link van dit item: http://wp.me/P4eh3s-z6 | http://bit.ly/1NHYdrY