De kalotschilderingen op Twitter

Leestijd circa 2 minuten

Om een indruk te krijgen van hoe het project rond de kalotschilderingen in de Rotterdamse kathedraal oogt op de sociale media, volgt hier het Twittermoment:

Lopende het project zijn Jojanneke Post van Davique.nl en ik vrij zuinig geweest met berichten op de sociale media, omdat het niet de bedoeling was teveel aandacht te trekken, voordat de schilderingen klaar waren. Het is immers een geschenk voor de parochie dat op kerstnacht ‘onthuld’ zou worden.

Inmiddels is dat gebeurd! Terwijl we op de schilderingen lovende reacties ontvingen en ontvangen, is het E-boek medio maart bijna 160 keer gedownload!

;-) B.

Kalotschilderingen | Kees Dunselman in de Laurentius-Elisabethkathedraal. Collage bvhh.nu 2017.


Meer informatie

Verkorte link van dit item: http://bit.ly/LauElKat-inh

Het boek kan straks gedownload worden via de website van de kathedraal, het bisdom en deze site. De volledige titel luidt

  • Bernadette van Hellenberg Hubar, Jojanneke Post (Davique Sierschilderwerken) en Marij Coenen. Tussen Gabriel en Michael. De schilderingen van Kees Dunselman in de Laurentius-Elisabethkathedraal te Rotterdam. Rotterdam: H.H. Laurentius-Elisabethparochie, 2017. ISBN 978-90-820976-2-7

Ben je in Rotterdam, ga de kathedraal dan eens bezoeken:

  • Het parochiecentrum is vrijwel iedere dag geopend tot 13:00 uur: op werkdagen vanaf 10:00 uur en zondags na de mis.
  • Bezoekadres: Robert Fruinstraat 36 (achterzijde kathedraal)
  • Voor verdere contactgegevens en bereikbaarheid met openbaar vervoer surf naar de site van de kathedraal.